Mitt hem

pic00078.jpgimg_0039.JPGpic00086.jpgpic00108.jpgpic00005.jpgpic00015.jpg

Annonser

7 responses to “Mitt hem

 1. Vb

  Oj fint, men att städa…huga!:)

 2. VB: tack för din kommentar! Jo det tar sin tid att städa, fast jag tycker ändå det är ganska så kul – visst är jag väl lite ”knäpp” som tycker det är roligt att städa – hihi.

 3. Vb

  Jag é lika knäpp jag!När jag mår bra…..:)

 4. VB: tur att jag inte är ensam om att faktiskt gilla städning – jag blir liksom stressad om det är dammig – känner mig tillfredsställd när det är rent och snyggt och bortstädat! Blir bara stressad av att inte ha städat! Men ibland så orkar jag inte som jag vill, bara för att jag har så mycket ledvärk!!
  Kram till dig VB och jag hoppas verkligen att du får må bra!!!! Lycka till med allt du goa människa!

 5. Åhhh gu sicket snyggt hem, blir ju hel sjuk så vill jag också ha de. Nu känns de som att jag har ingen lust o visa upp mitt hem, mitt ser verkligen inte ut som ett hem utan mer som en jättestor lagerlokal. Men gu vad du bor snyggt, jag är så impad så jag vet vart ja tar vägen nu =) jaa de e ja

 6. Men tack så mycket Anita!! Blir ju helrörd av dina vänliga ord. Jag älskar verkligen mitt hem, inget märkvärdigt eller överdådigt, men det är vårt och vi eller jag kanske mest – gillar ju det här med inredning, detaljer, prylar, pyntning och färger – varma färger och svart förstås!! Min man ger mig ”fritt tillträde” till att inreda så att säga *ler*. Jag får bestämma mest … även om vi diskuterar ihop förstås dom större sakerna. Men jag gillar ju prylar – det syns väl på korten. Och är pedant – superpedant! Var sak på sin plats och i stil med färger!!

 7. Åhh så fint du har det!
  Köksgardinerna var jättefina….
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s