Kvinnomisshandel

1197929892.jpgÄr det inte för hemskt det här med kvinnomisshandel … hörde på tv:n för något tag sedan, om att många kvinnor som ringer till Kvinnojouren och vill ha hjälp med boende … inte får plats … dom kan inte få hjälp! Är inte det alldeles för hemskt och oerhört – att behövande kvinnor som misshandlas av sina män, tvingas kanske bo kvar i hemmet och fortsätta ta emot stryk! Fruktansvärt … det borde aldrig få vara så här i ett modernt samhälle!

När kvinnan äntligen ringer och ber om hjälp, kanske efter flera års misshandel … så stöts hon bort! Hur hemskt skall inte detta kännas för kvinnan …

Och varför skall männen misshandla sina kvinnor? Det är en jäkla bra fråga tycker jag … VARFÖR ÖVERHUVUDTAGET SLÅ EN ANNAN MÄNNISKA! Vad är det dom här ynkliga männen försöker bevisa och för vem? Jo för det är ynkliga män som slår en kvinna, lika ynkligt som det är om en kvinna slår en man!

Om man älskar någon – så slår man väl inte! Och vem ger dig eller mig rätten att slå någon annan överhuvudtaget – jag bara frågar!

Vilket helvete som många kvinnor lever i varje dag … jag tycker verkligen synd om dessa kvinnor och önskar dom får den hjälp som dom måste ha!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Tankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s