Julbord – dyrt nöje – men kanske värt det!

Julbord … dyrt – det är det … är det värt sitt pris då? Mja egentligen inte tycker jag … jag menar över 300 kronor – minst. Inte äter jag mat för sååå många kronor vid ett tillfälle och knappast heller min man! Men det finns ju mycket smått och gott att välja mellan där på borden.

Själv äter jag aldrig varmrätt eller efterrätt, bara allt det kallskurna. Är galen i lax, sillsorter, sallader och olika inläggningar. Jag blir mätt och belåten av detta!

Nu har vi bestämt i år att vi skall gå och äta julbord hela familjen, vi är ju tre stycken … ingen stor familj – tur det en sån här gång – när det är dyrt!!

Jag ringde på ett ställe igår och kollade vad det kostade, för inte hade dom satt ut priset i tidningen när dom annonserade … och då förstod jag att det var dyrt! Och visst var det så också, vardagar och lördagar kostade det 390 kr och söndagar 340 kr! Så då är frågan … vilken dag … skall man snåla och gå på en söndag? Tror nog det … Jag menar det är inte klokt … kring 1000 spänn för en måltid! När man kan åka på ett hamburgerställe och beställa hamburgare till tre personer för 150 kronor! Nåja – det går ju inte att jämföra maträtterna förstås! Nä vi skall unna oss lite lyx i vardagen … så det så!

Smaskens skall det bli och svida i plånboken lite grann, aj aj …

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Fråga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s