Att vara sjuk är ingen dans på rosor i dagens samhälle!

08.gif

Det är hemskt att det inte tas någon som helst hänsyn till folk som faktiskt är sjuka i dagens samhälle! Det är helt omänskliga regler som ”tas fram” av någon jädra instans och av folk som inte begriper bättre eller själv har varit drabbad av sjukdom!

Läs här … klickbar länk! Tydligen så menar Försäkringskassan att dom som är utbrända inte bör sjukskrivas en dag!!!

Det är bara att konstatera – att i dagens samhälle – får du inte och du kan inte vara sjuk. Det finns tydligen ingenting som heter SJUK och HANDIKAPPAD och UTBRÄND i dessa instansers och politikers skalle!!!!!!!!! Det är HEMSKT tycker jag, alla kan bli drabbad av utbrändhet och annan sjukdom och då skall inte någon instans eller läkare som inte känner till den sjuke kunna bedöma hur man skall behandlas!!!

Själv har jag haft förmånen och turen att inte drabbas av långvarig sjukdom … ännu … men jag lider verkligen med folk som är sjuka och som inget hellre vill än att gå tillbaka till arbetslivet och bli hel som människa!

Man måste ju bli ännu sjukare när man känner ett krav från alla håll på sig … veta att – jag orkar inte arbeta – även om jag vill … man samtidigt känna och veta att man måste börja om!!! Då man inte orkar upp från sängen vissa dagar …

Ja herregud – jag bara undrar vart detta samhälle är på väg … mot en katastrof och kaos … även om politiker och Försäkringskassan anser att ”det är bara att försöka och gå och jobba” så inte fan blir folk mindre sjuka för det! För sjukdom finns faktiskt även i denna världen och i detta samhälle som vi alla lever i och sjukdom kan vi alla drabbas av – även om inte politiker tror det! Utbrändheten kommer nog med all säkerhet att bara öka med alla krav samhället ställer på oss vanliga dödliga som inga fallskärmar har!

Nä fy fan säger jag …………………… Jag skulle bli sjuk om jag jobbade på sådana här instanser som ”tvingar sjuka ut i arbetslivet” … fast jag ser hur dåligt dom mår av det och av sin sjukdom!

Annonser

5 kommentarer

Filed under Tankar

5 responses to “Att vara sjuk är ingen dans på rosor i dagens samhälle!

 1. politiker fattar när dom själva drabbas och när det händer mycket allvarliga saker då säjer de ‘pojng’ i deras hjärnor. så är det inom alla områden, det måste hända en jätte katastrof först.

  TACK för dina fina rader inne på min hemsida =) blev jätteglad.
  och TACK för alla dina fina trevliga kommentarer i min blogg.

  Kram

 2. Ja samhället är på väg utför. Antar att vi kommer att få se en kraftig ökning av självmord framöver. Politikerna utgår från att människor fuskar och ljuger, därav alla nya regler som kommer. Det är fanimej skandal att det får gå till så här!
  Ha det gott/ Wendla

 3. Håller helt med om vad du skriver. Det är cyniskt att sjuka och utslagna ska betala de arbetarnas sänkta skatt. Det är för jävligt på ren svenska

 4. det är förjävligt!! jag vet det själv som är drabbad!!!! /pinglan

 5. Tommy B

  Det finns inte ord för hur jävla korkade dom är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s