Stenades ihjäl för sin kärlek

1175773500.jpg

Vad kan man säga – man blir upprörd och ledsen och förtvivlad! Hur kan något sådant få hända detta årtusende – det är ju 2007 och inte år 7! HAR KVINNOR INGEN RÄTT I VISSA LÄNDER – RÄTT ATT BESTÄMMA ÖVER SIG SJÄLV OCH SIN KROPP OCH VEM DOM BLIR KÄR I OCH VILL LEVA IHOP MED! Jag kan ALDRIG acceptera att något sådant inträffar – någonstans eller av vilken orsak …

Dessutom är det ju fruktansvärt att folk står där och filmar MORDET – för det är ju vad det är – ETT MORD – KALLAS FÖR HEDERSMORD – MEN DET ÄR LIKVÄL ETT MORD!!!!!! Dessa människor som filmar – men inte ingriper till flickans hjälp – hur är dom funtade – jag bara frågar. Dom stenar ihjäl en annan människa – utan orsak – det är ju för klåden 2007 och inte på Jesu tid!

Varför är det så att männen skall bestämma i vissa länder och kvinnan alltid skall rätta sig efter deras vilja och lag och ord! En kvinna är också – lika mycket som en man – en människa – en person – med egen vilja och åsikter, allt detta är lika rätt och riktigt att en kvinna har – som en man. Varför skall männen ta av kvinnan den rätten i vissa länder?

JAG KAN ALDRIG NÅGONSIN ACCEPTERA HEDERSMORD – hur kan man försvara något sådant – att flickorna vanhedrat sin familj med ”fel kille” – men vad gör familjen själv då – DOM MÖRDAR SITT EGET BARN OCH SIN EGEN FAMILJEMEDLEM! ÄR INTE DET VÄRRE ÄN ATT BLI KÄR I NÅGON????????????????

Oacceptabelt och fruktansvärt och hemskt – år 2007!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Berättelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s