Utmaning

elvgren5_1171224788.jpg

Jag har blivit utmanad av Pärlan … så här kommer då mitt bidrag!

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Slutligen väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort, skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dom veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då sätter jag igång!

1. När jag var 16 år var jag tillsammans med en italiensk kille som var 10 år äldre än mig och jag var sååå kär! Han hette Josef … och var svarthårig!

2. Jag har blivit skickad till företagshälsovården av mina arbetskamrater, för dom var rädd att jag hade anorexia och läkaren frågade mig hur många köttbullar jag åt! Och jag blev granskad från topp till tå och han frågade massor. Själv blev jag bara irriterad – men är ändå tacksam för att mina arbetskamrater brydde sig så mycket om mig och var rädd om mig.

3.  När jag var sex år höll jag på att drunkna på vårisen – samma sommar fick jag gå i simskolan – men jag är fortfarande livrädd för att hamna med huvudet under vatten. Jag brukar säga: att jag har varit under isen (man kan nästan tro att jag menar att jag varit knarkare!) – men vad jag menar … det är att jag var faktiskt under denna vita vårisen och kom upp på nåt konstigt sätt, än i denna dag vet jag inte riktigt hur. Jag hade två kompisar med mig och dom har berättat att jag slog sönder isen och kunde till slut ta mig mot bryggan, där dom stod och räckte fram en gren som jag fick tag i!!! Tack goa kompisar för att ni räddade mig!

4. Jag hade öroninflammation på öroninflammation som barn och med den påföljden att trumhinnan sprack gång på gång och därför har jag nedsatt hörsel på högra örat!

5. Jag har suttit på samma toasits som Sten Nilsson gjort (ni vet Sten & Stanley!!!) direkt efter honom också! Han höll t o m upp toalettdörren för mig. Och jag tackade honom! Detta var på ett fik vid Sandöbron. Förresten vet jag ju inte om han verkligen satt där, han kanske stod upp *ASG*. Men dörren höll han då upp åt mig …

6. Jag hade som barn fruktansvärd bacillskräck!!! Mycket renlig av mig … är ju det fortfarande förstås – även om inte skräcken hållit i sig som tur är!

Ja nu utmanar jag dom som känner för det … ingen nämnd och ingen glömd!

Annonser

1 kommentar

Filed under Lista

One response to “Utmaning

  1. Vb

    Ang 5an hoppas jag han hade fällt ner sitsen!

    Och Roxy Music, deras första konsert i Sverige var jag på,-76, för några år sen lyssnade jag på Bryan Ferry på Cikus i Sthlm…mummamannen!
    Ha det gott du oxå!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s