Bloggare – en fråga om SPAM-blockerare

Hur funkar detta? Nån som kan hjälpa en novis här med ett svar … jag har ju lagt till en sån där SPAM-blockerare, eller vad det heter – men hur funkar det, hur och vad gör jag?

Hjälp mig … tack!

Annonser

3 kommentarer

Filed under Funderingar

3 responses to “Bloggare – en fråga om SPAM-blockerare

  1. Om du går in på ”my account” uppe till vänster, sen ”Edit profile”, sen ”kommentarer” och där finns nån flik som heter Akismet skräppost eller nåt liknande.

    Men du verkar ha 0 just nu, i alla fall om man tittar på din plupp som du lagt i här på sidan. Jag tror att skräppostfunktionen funkar även om man inte lägger in widgeten på sidan. Det gör det för mig i alla fall…

  2. Kriss: skall jag ”aktivera” nåt ord för skräppost – jag har lagt in den där widgeten själv – men vet inte hur det funkar ändå! Är det ord som man kan blockera t ex eller vad?????? Jag vet nada om det här …

  3. Jag tror att det går att blocka ord inne på ”panelen” nånstans, fast om du inte har problem med spamkommentarer tycker jag inte att du behöver tänka på sånt. Den blockar det mesta automatiskt utan att man behöver göra något. (Tror jag i alla fall).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s